Noten bestellen

Noten bestellen

Noten zijn van nature echte kwaliteitsproducten en worden al generaties lang gegeten. Er zijn veel verschillende soorten noten met allemaal hun eigen unieke smaak, unieke voedingswaarden en knapperige texturen. Noten zijn met hun veelzijdigheid dan ook een heerlijke toevoeging aan je dagelijkse dieet. De mogelijkheid om noten online te bestellen biedt een handig en efficiënt alternatief voor een bezoek aan een fysieke notenwinkel. 

De voordelen van noten bestellen

  • je bespaart tijd en geld
  • je hebt keuze uit een ruim assortiment
  • je ontvangt verse producten
  • je kunt kiezen voor A-kwaliteit producten
  • je kunt gemakkelijk vergelijken
  • je ontvangt wekelijkse aanbiedingen en spaart voor spaarpunten

Noten bestellen bespaart tijd en geld

Kies je ervoor om je noten online te bestellen, dan win je automatisch tijd en geld. Je hoeft niet naar de winkel te gaan of in de rij te staan bij een kassa. Op ieder moment van de dag, of zelfs ‘s nachts, kun je jouw favoriete noten kiezen en bestellen. Na een werkdag zullen de noten vers gebrand bij je bezorgd worden.

Door noten online te bestellen heb je meer keuze

Op noten.nl bestaat het ruime assortiment uit zo’n 160 verschillende soorten noten, zaden, pitten en chocolade noten. Online winkels bieden over het algemeen een breder assortiment aan dan fysieke winkels. Zo kun je kiezen uit verschillende noten soorten, verschillende bereidingswijzen per notensoort, maar ook verschillende portiegroottes. Door noten te bestellen kun je gemakkelijker uitzoeken wat er bij jouw wensen aansluit. 

Bij het bestellen van noten ontvang je verse producten

Bij noten.nl branden we alle noten dagelijks vers. Van licht gezouten cashewnoten tot knapperige macadamianoten, alle producten komen rauw bij ons binnen en worden pas daarna gebrand. Nadat de noten een nachtje hebben staan koelen, verpakken we de producten zodra ze verkocht zijn.  Deze manier van werken heet “just-in-time”. Zo ontvang je dus altijd verse noten als je noten besteld hebt. 

Bij het bestellen van noten kun je kiezen voor A-kwaliteit producten

Noten kunnen worden ingedeeld in verschillende categorieën. De kwaliteit van de noot wordt voornamelijk bepaald door het land van herkomst van de noot en de grootte van de noot. Wij hebben gekeken naar waar de beste noten ter wereld gekocht kunnen worden. Aan de hand daarvan hebben we ons assortiment bepaald en verkopen we uitsluitend A-kwaliteit noten. 

Bestel je noten? Dan kun je gemakkelijk de kwaliteit van de noten met elkaar vergelijken. Je kunt kiezen voor A-kwaliteit producten tegen een hogere prijs of juist een wat lagere kwaliteit tegen een lagere prijs. 

Noten bestellen zorgt dat je gemakkelijk kunt vergelijken

Wanneer je ervoor kiest om noten online te bestellen, dan kun je gemakkelijk prijzen, informatie en reviews met elkaar vergelijken. Als je noten in een fysieke winkel koopt, dan heb je keuze uit het assortiment wat de winkel op dat moment biedt. Besluit je om noten online te bestellen, dan kun je snel schakelen tussen verschillende notenwinkels en zo jouw favoriete noten kiezen. De reviews van andere klanten worden vaak op de website weergegeven, waardoor je nog sneller inzichtelijk hebt wat de ervaringen waren van eerdere klanten. 

Goedkoper noten bestellen door aanbiedingen en een spaaractie

Bij noten.nl hebben we maandelijks nieuwe producten in de aanbieding. Kies je voor noten bestellen? Dan kun je gemakkelijk kiezen voor het kopen van de aanbiedingen. Daarnaast kun je automatisch mee sparen voor korting wanneer je een persoonlijk account aangemaakt hebt. Bij iedere bestelling ontvang je spaarpunten, die automatisch aan je account gekoppeld worden. Geen gedoe met stickers of kaarten die je snel kwijtraakt, maar een systeem dat jouw korting bijhoudt. Zo kun je goedkopere noten inkopen en profiteer je van extra besparingen.