Ik ben een ervaren regisseur en cameraman.  

Door mensen te ontmoeten maak ik films. De laatste jaren ligt de focus op de geestelijke gezondheid. Ik ben op zoek naar een filmtaal die laat zien hoe je gemoedstoestand de werkelijkheid kleurt. Die subjectieve ervaring staat centraal in mijn werk: open, gelaagd en meerduidig. In de botsing tussen beelden ontstaat er ruimte voor toeval en associatie. Ik beschouw beeld en geluid direct na opname als materiaal om een nieuwe werkelijkheid mee te creëren.​​​​​​​
Samen met partners in het publieke domein ontwikkel ik verdiepende programma’s bij de films. Zo vinden mijn verhalen  naast de bioscoop en televisie hun weg naar scholen, buurthuizen en naar de openbare ruimte. De films zijn daar het startpunt van een ontmoeting en een gesprek dat inzet op verbinding. 

Onder de naam Zinis [zien is…] regisseer en produceer ik korte films in opdracht van verschillende organisaties. Ik houd van een documentaire stijl en een muzikale benadering met ruimte voor improvisatie: De beste scènes dienen zich aan, die kun je niet verzinnen.